На България ѝ отива да има жена министър-председател. Имаме принцип, когато

...
На България ѝ отива да има жена министър-председател. Имаме принцип, когато
Коментари Харесай

Йордан Цонев: На България ѝ отива да има жена премиер

" На България ѝ отива да има жена министър-председател. Имаме принцип, когато има да се свърши значима и виновна работа, се обръщаме към дамите в Движение за права и свободи ", каза Йордан Цонев от Движение за права и свободи на срещата с Мария Габриел и представителите на ГЕРБ-СДС.

Цонев изясни, че огромна част от целите, които Мария Габриел изложи пред тях, са цели и на Движение за права и свободи. Той разяснява предлагането за освобождение на Иван Гешев заради уронване на престижа на правосъдната власт.

Причината - уронване престижа на правосъдната власт

" Смятаме, че има насъбрано напрежение в обществото и казусът би трябвало да бъде решен. Приветстваме вашата самодейност и я поддържаме. Движение за права и свободи е единствената партия, която преди година и няколко месеца внесохме план за промени в Конституцията, които предвиждаха доста дълбоки промени ", напомни Йордан Цонев.

Представители на ПП-ДБ не отидоха на среща с ГЕРБ-СДС

" Още тогава казахме, че това е основа за диалози с другите политически сили. Имахме обаче огорчението от тези, които приказват за правосъдна промяна да не му бъде обърнато внимание. Но ето, че времето изведе този наш ход на напред във времето. Имате нашата цялостна поддръжка по тази тематика ", сподели още Цонев.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР